Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρβαλιάλ: «Δεν τρέξαμε, δεν παλέψαμε, πρέπει να μας γίνει μάθημα...» (video)

Καρβαλιάλ: «Δεν τρέξαμε, δεν παλέψαμε, πρέπει να μας γίνει μάθημα...» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/1/2024 19:24
Απογοητευμένος από την κακή εμφάνιση και ήττα του Ολυμπιακού στην Λαμία ήταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ ο οποίος δήλωσε το σημερινό πρέπει να γίνει μάθημα για να μην επαναληφθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στην Cosmote TV μετά την ήττα με 1-0 στην Λαμία:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας, κέρδιζε και το άξιζε. Είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε παίξει από την ημέρα που ήρθα. Φυσικά σεβόμαστε τη φανέλα του φοράμε αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται να τρέξεις, να προσπαθήσεις, να παλέψεις, κάτι που σήμερα δεν κάναμε. Πρέπει να μας γίνει μάθημα για να μην επαναληφθεί».

Για το που αποδίδει την εικόνα: «Καταρχάς πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Γενικότερα από όταν χάσαμε το πέναλτι, η ομάδα έπεσε αρκετά. Αν έμπαινε το γκολ, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, θα ξαναμπαίναμε στο παιχνίδι. Από τη στιγμή εκείνη η ομάδα έπεσε αρκετά και ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθει».

Για το πως θα συνέλθει η ομάδα εν όψει των ντέρμπι που ακολουθούν: «Πραγματικά είναι καλό το γεγονός πως έχουμε ντέρμπι σε λίγες μέρες. Θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτό που έγινε σήμερα. Πρέπει να αντιδράσουμε και να βγάλουμε μια αντίδραση που αξίζει στον Ολυμπιακό γιατί σήμερα δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.