Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρβαλιάλ: «Υπάρχει η τάση να αδικείται πάντα ο Ολυμπιακός, δεν το έχω ξαναδεί αυτό» (video)

Καρβαλιάλ: «Υπάρχει η τάση να αδικείται πάντα ο Ολυμπιακός, δεν το έχω ξαναδεί αυτό» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/1/2024 19:16
O Kάρλος Καρβαλιάλ μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Κηφισιά στάθηκε στη συμπεριφορά που έχουν οι διαιτητές προς την ομάδα του τονίζοντας πως δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο όσα χρόνια είναι στο ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε πως ακόμα και με ξένους διαιτητές η ομάδα του είναι αυτή που αδικείται συνέχεια και ζήτησε περισσότερο σεβασμό προς τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Θέλω να πω κάτι τώρα που έχω ηρεμήσει. Είμαι από 12 χρονών στο ποδόσφαιρο. Σε καμία από τις ομάδες που ήμουν δεν έχω δει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στον Ολυμπιακό. Σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω πως θα πρέπει να υπάρχει περισσότερο σεβασμός προς τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Πρέπει να τιμωρηθούν οι ένοχοι και όχι οι παίκτες που παίζουν για τον Ολυμπαικό. Αν υπάρχουν προβλήματα να λυθούν έξω από το ποδόσφαιρο. Ακόμα και αν οι διαιτητές είναι ξένοι υπάρχει η τάση να αδικείται ο Ολυμπιακός. Δεν το έχω ξαναδεί.

Αυτό που λέω στους παίκτες μου εδώ και πολλά παιχνίδια είναι ότι για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι πρέπει να είμαστε 11 και να παίζουμε για παραπάνω. Σήμερα ήμασταν δέκα και παίξαμε για παραπάνω.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Τώρα υπάρχει και εξωαγωνιστική πίεση που μας δημιουργεί περισσότερα προβλήματα. Να είστε σίγουροι πως απέναντι σε όλους θα τα καταφέρουμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα (σ.σ για την αποβολή του Ρέστου) γινόμαστε πιο δυνατοί Όπως έγινε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τώρα θα είμαστε πιο δυνατοί και με τον Παναθηναϊκό»
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.