Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φορτούνης: «Η εντολή ήταν να φύγουμε, πήραμε εμείς την πρωτοβουλία και παίξαμε»

Φορτούνης: «Η εντολή ήταν να φύγουμε, πήραμε εμείς την πρωτοβουλία και παίξαμε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/1/2024 20:24
Ο Κώστας Φορτούνης σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κηφισιά αποκάλυψε πως υπήρχε εντολή η ομάδα να αποχωρήσει από το γήπεδο αλλά οι παίκτες ήθελαν να παίξουν.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως οι ίδιοι πήραν την πρωτοβουλία να συνεχίσουν για να κερδίσουν το παιχνίδι ενώ δήλωσε ξεκάθαρα πως ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη και προσπαθεί για το καλύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ήταν δύσκολη νίκη αλλά έγιναν πάρα πολλά λάθη, βλέπουμε ότι δεν σφυρίζονται αυτά που πρέπει. Εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε μέσα στο γήπεδο, η εντολή ήταν να φύγουμε αλλά εμείς οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε και πήραμε την πρωτοβουλία να παίξουμε και νικήσαμε.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν την τελευταία κουβέντα, η εντολή ήταν να σταματήσουμε αλλά πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και να νικήσουμε. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη είτε οι αποφάσεις είναι σωστές, είτε λάθος, εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο.

Σε κάθε αγωνιστική έχουμε περίεργες αποφάσεις κατά μας, εμείς προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να βάζουμε γκολ και ας ακυρώνονται πολλά γκολ. Είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε για το καλύτερο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.