Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έρχεται από τώρα στον Ολυμπιακό ο Τσικίνιο»

«Έρχεται από τώρα στον Ολυμπιακό ο Τσικίνιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2024 00:20
Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Μπενφίκα ώστε να αποκτήσει άμεσα τον Τσικίνιο όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο και ο Πορτογάλος χαφ αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για να ενσωματωθεί στους «ερυθρόλευκους».

Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τον Τσικίνιο για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι όταν και εκπνέει το συμβόλαιο του με την Μπενφίκα.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τους «αετούς» και ο 28χρονος θα αποχωρήσει άμεσα από την πορτογαλική ομάδα προκειμένου να ενισχύσει από τώρα τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να προσφέρουν ποσοστό μεταπώλησης στην Μπενφίκα ώστε αυτή να πει το «ναι» και να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει άμεσα στην ομάδα του Πειραιά.

Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου ώστε ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ να έρθει στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Τη φετινή σεζόν ο Τσικίνιο μετράει 16 συμμετοχές και μία ασίστ με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Την ίδια ώρα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Κορίνθιανς για την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού μέσου, Φαούστο Βέρα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.