Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Καλύτερο το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας από το γαλλικό» (video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Καλύτερο το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας από το γαλλικό» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2024 21:08
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πως το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από τη γαλλική Λιγκ 1 και πως νιώθει περήφανος που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ για το 2023.

Δηλώσεις που ήδη συζητιούνται έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια των βραβείων Globe Soccer Awards στο Ντουμπάι.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που βραβεύτηκε με το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Μέσης Ανατολής, τόνισε πως το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από το γαλλικό, παρότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στη Λιγκ 1.

Φυσικά δεν άργησαν τα σχόλια στα social media που υποστηρίζουν ότι ο CR7 αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο γαλλικό πρωτάθλημα επειδή αγωνίστηκε σ΄αυτό ο Λιονέλ Μέσι ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Για να είμαι ειλικρινής το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι χειρότερο από το γαλλικό πρωτάθλημα κατά τη γνώμη μου. Το γαλλικό πρωτάθλημα έχεις δύο-τρεις ομάδες με καλό επίπεδο. Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πιο ανταγωνιστικό. Μπορούν να πουν ότι θέλουν, δε με νοιάζει, είναι η γνώμη μου. Παίζω εκεί ένα χρόνο και ξέρω τι λέω. Αλλά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε καλύτεροι από το γαλλικό πρωτάθλημα και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε», δήλωσε ο Ρονάλντο, που σε άλλο μέρος της συνέντευξης τόνισε:

«Έκανα φανταστική σεζόν. Ήμουν ο πρώτος σκόρερ. Φανταστείτε να έχετε περισσότερα γκολ από θηρία, από νεαρά λιοντάρια όπως ο Χάαλαντ για παράδειγμα. Είμαι περήφανος, είμαι σχεδόν 39 και συνεχίζω να δείχνω καλά, επομένως είμαι περήφανος».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.