Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δένει» Ράκιτιτς η Σεβίλλη

«Δένει» Ράκιτιτς η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2014 15:42
Σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ήρθε ο Ίβαν Ράκιτιτς, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από την ομάδα της Ανδαλουσίας το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Ράκιτιτς με τη Σεβίλλη εκπνέει τον επόμενο χρόνο και ήδη αρκετές ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ατλέτικο φέρεται ότι έχουν στο στόχαστρο τους τον διεθνή Κροάτη χαφ.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Σεβίλλη, Χοσέ Κάστρο στην «Estadio Deportivo», απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου ο 25χρονος άσος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Ανδαλουσιανούς:

«Έχουμε συναντηθεί δύο φορές με τον Ράκιτιτς και έχουμε έρθει σε φιλική συμφωνία. Και οι δύο πλευρές έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Δεν πιστεύω πως θα παρουσιαστούν προβλήματα και εκτιμώ πως θα πέσουν οι υπογραφές σε λίγες ημέρες. Απομένουν μόνο μια-δυο λεπτομέρειες, ωστόσο δεν είναι ικανές για να αποτρέψουν τον παίκτη από το να μην συνεχίσει την συνεργασία του μαζί μας».

Να σημειωθεί πως ο Ράκιτιτς αγωνίζεται στην Σεβίλλη από το 2010, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Σάλκε, και από τότε είναι βασικό στέλεχος (και αρχηγός πλέον) της ομάδας της Ανδαλουσίας, μετρώντας 22 συμμετοχές και 10 γκολ τη φετινή σεζόν στη Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μάλιστα ο ίδιος συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του πρώτου γύρου του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία του έχει εκτοξευθεί στα 20 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με το transfermarkt) την ώρα που η Σεβίλλη τον απέκτησε με μόλις 2,5 εκατομμύρια πριν από τρία χρόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.