Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Χάλασε» οριστικά του Ερνάντες, θέλει Μασούρα η Μπόχουμ

Ολυμπιακός: «Χάλασε» οριστικά του Ερνάντες, θέλει Μασούρα η Μπόχουμ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/1/2024 17:41
Σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς «ναυάγησε» οριστικά η περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες, ενώ την ίδια ώρα προκύπτει ενδιαφέρον της Μπόχουμ για τον Γιώργο Μασούρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνονταν μία... ανάσα από τον Αργεντινό σέντερ μπακ της Σαν Λορέντζο ο οποίος θα ερχόταν στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Ωστόσο η ομάδα από το Μπουένος Άιρες δημιουργούσε συνεχώς «εμπόδια» και είχε καινούριες απαιτήσεις, με τους Πειραιώτες να αποσύρονται οριστικά από την υπόθεση, χωρίς να δείχνουν διατεθειμένοι να πάρουν άλλον στόπερ μετά τους Κάρμο και Άμπι.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με το γερμανικό «Kicker», ο Γιώργος Μασούρας έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπόχουμ.

Ο διεθνής εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το προσεχές καλοκαίρι και πλέον έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Μένει να φανεί αν πρόκειται για ένα σενάριο χωρίς βάση ή υπάρχει πράγματι «φλερτ». Τέλος, «ανοικτό» παραμένει το ζήτημα του Νεμάνια Ράντονιτς, με τον Σέρβο εξτρέμ να τα έχει βρει με την ελληνική ομάδα και να απομένει η συγκατάθεση της Τορίνο για να αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή της ομάδας του Κάρλος Καρβαλιάλ στο χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.