Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιστεύουν στην ανατροπή οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι

Πιστεύουν στην ανατροπή οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2014 20:08
Πεπεισμένοι πως η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να ανατρέψει στο «Καμπ Νου» το εις βάρος της 2-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα και να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκαν οι Ζαμπαλέτα και Νασρί.

Η νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-0 στο Μάντσεστερ δίνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες στην Σίτι για την πρόκριση της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο οι παίκτες της ομάδας δεν χάνουν την πίστη τους, με τον Ζαμπαλέτα να δηλώνει πως υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά αγώνα:

«Τίποτα δεν είναι απίθανο στο ποδόσφαιρο. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά για να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που μας απομένουν. Πρέπει να πάμε στην έδρα τους και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε» δήλωσε ο Ζαμπαλέτα.

Από την πλευρά του ο Νασρί τόνισε πως η Σίτι καλείται να κάνει κάτι αντίστοιχο όπως με τη νίκη της στην έδρα της Μπάγερν, ενώ σχολίασε και για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα:

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι αλλά γιατί όχι; Πήγαμε στο Μόναχο και κερδίσαμε τη Μπάγερν. Μπορούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο. Πιστεύω πως δεν έχει τελειώσει η υπόθεση πρόκριση. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι όπου επηρεάστηκε από διαιτητικό λάθος. Ήταν φάουλ και όχι πέναλτι… Έχουμε ακόμα πιθανότητες, θα παίξουμε στο δεύτερο παιχνίδι χωρίς φόβο και θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε όσα πιο πολλά γκολ μπορούμε» δήλωσε ο Γάλλος άσος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.