Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Αλ Σαμπάμπ ο Ράκιτιτς, «αιχμές» στο «αντίο» του από την Σεβίλλη

Επίσημο: Στην Αλ Σαμπάμπ ο Ράκιτιτς, «αιχμές» στο «αντίο» του από την Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2024 02:14
Στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Σαμπάμπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιβάν Ράκιιτς ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη και συμφώνησε για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 με τους Σαουδάραβες.

Βαλίτσες για Σαουδική Αραβία ετοιμάζει ο Ιβάν Ράκιτιτς ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από την Αλ Σαμπάμπ. Ο έμπειρος Κροάτης χαφ έλυσε το συμβόλαιο του με την Σεβίλλη και έδωσε τα χέρια για συμβόλαιο 1,5 έτους με τους Σαουδάραβες.

Τη φετινή σεζόν ο 35χρονος ήταν βασικό στέλεχος των Ανδαλουσιανών μετρώντας 2 γκολ και 4 ασίστ σε 27 παιχνίδια. Ο ίδιος αποχαιρέτησε την ομάδα σε συνέντευξη Τύπου όπου δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρια του και δήλωσε πως θα επιστρέψει μια μέρα σε άλλο πόστο, ενώ πέταξε τα «καρφιά» του στον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες: «Θα ήθελα να ξεκινάω σε κάθε παιχνίδι, αλλά οι ιδέες του νέου προπονητή δεν είναι οι ίδιες με τις δικές μου. Ήθελα να βοηθήσω τη Σεβίλλη στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα άντεχα να παρακολουθώ τι γινόταν από τον πάγκο αβοήθητος».

Στην Αλ Σαμπάμπ θα έχει συμπαίκτες τον Βέλγο Γιανίκ Καράσκο, τον Σενεγαλέζο Χαμπίμπ Ντιαλό και τον Μαροκινό Ρομέν Σαίς. Μετά από 19 αγωνιστικές, η ομάδα βρίσκεται μόλις στην 11η θέση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού με ματς περισσότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.