Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιωνικός: «Ο Ντάουντα δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από παίκτη της Καλαμάτας»

Ιωνικός: «Ο Ντάουντα δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από παίκτη της Καλαμάτας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/2/2024 23:31
Η ΠΑΕ Ιωνικός κατήγγειλε πως ο παίκτης της ομάδας, Αμπιόλα Ντάουντα δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από παίκτη Καλαμάτας στον αγώνα των δύο ομάδων στην Μεσσηνία.

Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε η ΠΑΕ Ιωνικός, υποστηρίζοντας πως ο παίκτης ομάδας, Αμπιόλα Ντάουντα δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από ποδοσφαιριστή της Καλαματάς στον αγώνα των δύο ομάδων στην Μεσσηνία για την 17η αγωνιστική της Super League 2.

Όπως υποστηρίζεται, ο ποδοσφαιριστής του Ιωνικού δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο 31ο λεπτό μετά από την αντίδραση του στη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από παίκτη της Καλαμάτας.
Παράλληλα, η ΠΑΕ καταδικάζει κάθε μορφή ρατσισμού και διάκρισης και καλεί τη διοργανώτρια αρχή να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να μην συμβεί αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον..

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η αναμέτρηση κόντρα στην Καλαμάτα για την 17η αγωνιστική της Super League 2 αμαυρώθηκε από την ρατσιστική επίθεση σε βάρος του ποδοσφαιριστή μας Αμπιόλα Ντάουντα.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός δυσάρεστου γεγονότος, που ουδεμία σχέση έχει με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Στο 31o λεπτό της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, δέχθηκε κίτρινη κάρτα μετά από την αντίδραση του στη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από παίκτη της Καλαμάτας. Τέτοιου είδους περιστατικά, δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο που θελουμε! Είναι αδιανόητο εν έτη 2024 ένας ποδοσφαιριστής να υποτιμάται και να προσβάλεται λόγω φυλής ή χρώματος. Καταδικάζουμε κάθε μορφή ρατσισμού και διάκρισης. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ.

Καλούμε τη διοργανώτρια αρχή να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, ετσι ώστε να μην γίνουμε ξανά μάρτυρες ενός τέτοιου περιστατικού.

Ντάουντα είμαστε μαζί σου!
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.