Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στη Μπέτις: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ο Γουίλιαμ Καρβάλιο

Σοκ στη Μπέτις: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ο Γουίλιαμ Καρβάλιο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/2/2024 02:16
Ο Γουίλιαμ Καρβάλιο της Ρεάλ Μπέτις θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για σεξουαλική επίθεση που φέρεται ότι διαπράχθηκε τον περασμένο Αύγουστο, σύμφωνα με πληροφορίες του «OK Diario».

Σοκ στην Ρεάλ Μπέτις και το ισπανικό ποδόσφαιρο καθώς ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μπέτις, Γουίλιαμ Καρβάλιο θα καταθέσει σήμερα (6/2) στο Ερευνητικό Δικαστήριο της Σεβίλλης, αφού κατηγορείται για φερόμενο έγκλημα σεξουαλικής επίθεσης που διαπράχθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Την είδηση αποκάλυψε το «OK Diario» και αναπαραγάγουν όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 31χρονος μέσος κάλεσε το θύμα, που μένει στην Ίμπιζα, να έρθει στη Σεβίλλη. Οι δυο τους βγήκαν μαζί, πήγαν σε ένα εστιατόριο και μετά σε ένα νυχτερινό κέντρο. Το επόμενο πρωί, η γυναίκα ξύπνησε με εμφανή σημάδια βίας στο σώμα της και χωρίς να θυμάται τι ακριβώς είχε συμβεί.

Το θύμα υπέβαλε καταγγελία σε πράκτορες της Μονάδας Βοήθειας Οικογένειας και Γυναικών (UFAM), κατηγορώντας τον ποδοσφαιριστή της Μπέτις ότι «την άρπαξε σφιχτά από το λαιμό» και «την ανάγκασε να κάνει στοματικό σεξ».

Η Μπέτις διερευνά τις επιλογές μεταγραφής του στην Τουρκία, αφού η Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος έχει ενδιαφερθεί για αυτόν στη φετινή χειμερινή αγορά, η οποία στο τουρκικό ποδόσφαιρο κλείνει στις 7 Φεβρουαρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.