Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Μεντιλίμπαρ που αναλαμβάνει άμεσα την τεχνική ηγεσία

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Μεντιλίμπαρ που αναλαμβάνει άμεσα την τεχνική ηγεσία

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/2/2024 15:04
Οριστική είναι πλέον η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων».

Για άλλη μία φορά εντός της τρέχουσας σεζόν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι καταιγιστικές, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να αποτελεί παρελθόν μετά από μόλις δύο μήνες και 11 ματς στον πάγκο της ομάδας και τον Βάσκο τεχνικό να ετοιμάζεται να γίνει ο τρίτος άνθρωπος που αναλαμβάνει χρέη προπονητή.

Ο Μεντιλίμπαρ που ως τεχνικός έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας και δύο σύντομες θητείες στην πρώτη ομάδα, ουσιαστικά έχει μακροημερεύσει μόνο στον πάγκο της Εϊμπάρ όπου έμεινε έξι χρόνια (2015-2021), ενώ νωρίτερα είχε εργαστεί και στη Βαγιαδολίδ την οποία είχε οδηγήσει στην άνοδο στη Λα Λίγκα. Άλλοι σταθμοί της καριέρας του, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, ήταν η Οσασούνα και η Αλαβές.

Η μεγαλύτερή του επιτυχία καταγράφηκε πέρυσι όταν πήγε ως λύση έκτακτης ανάγκης στην παραπαίουσα Σεβίλλη μεσούσης της σεζόν, και συγκεκριμένα τον Μάρτιο, οδηγώντας την τελική στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, πριν τελικά απολυθεί τον Νοέμβριο μετά το πολύ κακό ξεκίνημα των Ανδαλουσιανών στη σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται η συμφωνία με τον Ολυμπιακό φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως για τις απολαβές του, ενω δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.