Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Με υπηρεσιακό τον Συλαϊδόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ

Ολυμπιακός: Με υπηρεσιακό τον Συλαϊδόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/2/2024 15:29
Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κι έχει ήδη τελειώσει τη συνεργασία του με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού κόντρα στον ΟΦΗ (10/2).

Οι ανακατατάξεις συνεχίζονται στους «ερυθρόλευκους», με τον εκλεκτό για να διαδεχθεί τον Καρβαλιάλ να είναι ο Μεντιλίμπαρ και ο Ισπανός αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ωστόσο έπειτα από την απομάκρυνση του Καρβαλιάλ, οι Πειραιώτες ήταν υποχρεωμένοι να έχουν υπηρεσιακό κόουτς στον αγώνα με τον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο (10/2).

Αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, με τον τεχνικό της ομάδας U19 του συλλόγου να πραγματοποιεί την προπόνηση της Παρασκευής (9/2) και στη συνέχεια να κάθεται στον πάγκο για το ματς με τους Κρητικούς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Συλαϊδόπουλος στο τέλος της σεζόν 2020/21 είχε εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και στον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι σπάνιο στο ματς με τον ΟΦΗ, μια και θα έχει βρεθεί πλέον ως υπηρεσιακός στο «τιμόνι» και των δύο «αιωνίων».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.