Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και ξανά στα πιτς ο Τιάγκο

Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και ξανά στα πιτς ο Τιάγκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2024 20:12
Ο μέσος της Λίβερπουλ, Τιάγκο Αλκάνταρα αποκόμισε νέο τραυματισμό μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση κόντρα στην Άρσεναλ και θα βρεθεί ξανά στα πιτς.

Όσκαρ ατυχίας για τον Τιάγκο Αλκάνταρα ο οποίος θα λείψει ξανά από τους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Ο 32χρονος μέσος ο οποίους ήταν εκτός δράσης από τον Απρίλιο με πρόβλημα στο ισχίο, επέστρεψε στην ενεργό δράση μπαίνοντας ως αλλαγή στο 85ο λεπτό στην ήττα της Κυριακής από την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» (3-1). Ωστόσο, στο σύντομο διάστημα που αγωνίστηκε, αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό και θα μπορέσει να ενισχύσει άμεσα την ομάδα του.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν είναι σαφές αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στους «κόκκινους».

Ο Τιάγκο ανήκει στην Λίβερπουλ από το 2020 όταν και πήρε μεταγραφή από την Μπάγερν και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 98 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για τους «κόκκινους». Ωστόσο ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να μείνει μακριά από τραυματισμούς τις τελευταίες σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.