Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαζικό «cancel» της Κίνας στον Μέσι και ακύρωση φιλικών της Αργεντινής σε Πεκίνο και Χανγκζού

Μαζικό «cancel» της Κίνας στον Μέσι και ακύρωση φιλικών της Αργεντινής σε Πεκίνο και Χανγκζού

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/2/2024 19:19
Τα όρια του... διπλωματικού επεισοδίου έχει φτάσει πλέον η οργή των Κινέζων για την απουσία του Λιονέλ Μέσι από το πρόσφατο φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την εθνική πομάδα του Χονγκ Κονγκ την περασμένη Κυριακή (4/2).

Ο Αργεντινός δεν έδωσε το «παρών» όπως προβλεπόταν βάσει συμφωνίας καθώς επικαλέστηκε τραυματισμό. Προκάλεσε έτσι την οργή χιλιάδων φιλάθλων που είχαν πληρώσει μέχρι και 500 δολάρια για ένα εισιτήριο, ενώ δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε και ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ που προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού τρεις ημέρες αργότερα ο Μέσι αγωνίστηκε για μισή ώρα στο φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με τη Βέσελ Κόμπε στην Ιαπωνία, με τους Κινέζους να γίνονται έξαλλοι, κάνοντας λόγο για ασέβεια.

Κάπως έτσι η... μπάλα πήρε και την εθνική Αργεντινής επηρεάζοντας μεγάλα έσοδα που είχε η ομοσπονδία της χώρας. Αυτό καθώς οι Κινέζοι ανακοίνωσαν πως ακυρώνουν τον φιλικό αγώνα της εθνικής Αργεντινής με την αντίστοιχη της Νιγηρίας στην πόλη Χανγκζού.

«Μια εταιρεία βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής, ώστε η τελευταία να έρθει στη Χανγκζού τον Μάρτιο (σ.σ. 18/3) για να παίξει έναν φιλικό αγώνα. Λαμβάνοντας υπόψη τους λόγους που όλοι γνωρίζουν, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την διεξαγωγή της εκδήλωσης και αποφασίστηκε η ακύρωσή της», όπως; αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας που είχε αναλάβει τη διοργάνωση και τη προώθηση της αναμέτρησης.

Ανάλογη τύχη μάλιστα αναμένεται να έχει και η προγραμματισμένη για τις 26 Μαρτίου φιλική αναμέτρηση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο Πεκίνο με την Ακτή Ελεφαντοστού.

«Πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι μας ζήτησαν πρόσφατα πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα του Λιονέλ Μέσι στο Πεκίνο. Μετά από επαλήθευση από τις υπηρεσίες μας, το Πεκίνο δεν σχεδιάζει, προς το παρόν, να διοργανώσει τον αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχει ο Λιονέλ Μέσι», ανακοίνωσε εξάλλου σήμερα (10/2) η τοπική ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Πεκίνου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.