Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Με Ότο αλλά χωρίς Μιχαηλιδη και Βιεϊρίνια κόντρα στην ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Με Ότο αλλά χωρίς Μιχαηλιδη και Βιεϊρίνια κόντρα στην ΑΕΚ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/2/2024 22:24
O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (11/2) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν είχε άλλα απρόοπτα πλην του διαστρέμματος που υπέστη χθες (9/2) ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ενώ για πρώτη φορά σε αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεοφερμένος Ισπανός μπακ, Γιόνι Ότο, τη στιγμή πάντως που εκτός έμεινε ξανά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παρ' ότι προπονήθηκε κανονικά.

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2023-24. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (11.02) την ΑΕΚ και έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (10.02) στη Νέα Μεσημβρία και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Μιχαηλίδη , ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Γιόνι, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.