Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέο ξέσπασμα Γκαρσία για τους διαιτητές: «Τους ξέρω όλους, εμένα δεν θα μου πουν ψέματα»

Νέο ξέσπασμα Γκαρσία για τους διαιτητές: «Τους ξέρω όλους, εμένα δεν θα μου πουν ψέματα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/2/2024 19:18
Ο Πάμπλο Γκαρσία τα έβαλε με τον διαιτητή Βεργέτη και τον VAR Τζήλο μετά την ήττα του Πανσερραϊκού από τον Παναθηναϊκό με 3-0, σε αγώνα της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι νεοφώτιστοι δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και ηττήθηκαν εύκολα από τους «πράσινους», με τον Ουρουγουανό διαιτητή να εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία, κάτι που είχε κάνει και μετά την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη στο ίδιο γήπεδο που είχε ολοκληρωθεί ισόπαλη.

Μάλιστα ο Γκαρσία υποστήριξε ότι το πρώτο γκολ ήταν φάουλ κι έπρεπε να ακυρωθεί, προσθέτοντας ότι ξέρει τους διαιτητές και δεν μπορούν να του πουν ψέματα!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Γνωρίζουμε ότι αυτές οι μεγάλες ομάδες έχουν καλούς παίκτες αλλά πρέπει να κερδίζουνε τα ματς στο γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, γιατί για μένα είναι ξεκάθαρα επιθετικό φάουλ. Μας πόνεσε αυτό το γκολ, δεν το ελέγξανε στο VAR, αυτός που ήταν στο VAR ήταν ο ίδιος διαιτητής στον αγώνα με τον Άρη, τους ξέρω όλους τους διαιτητές εμένα δεν θα μου πουν ψέματα. Σίγουρα αξίζουμε την ήττα σήμερα, κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και σε αυτό το κομμάτι φταίω εγώ επειδή προσπαθώ να παίξω…

Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά προσπαθούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, δεν μου αρέσει να παίξω άσχημο ποδόσφαιρο με μεγάλες πάσες και εκεί ήταν η διαφορά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε με μεγάλες πάσες, εμείς όχι.

Κερδίσανε καλά αλλά ξέρω όλους τους διαιτητές, εμένα δεν θα μου πούνε ψέματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.