Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάνατζερ Γιάνσεν: «Απορρίψαμε τον Ολυμπιακό γιατί τα πράγματα είναι ανήσυχα εκεί»

Μάνατζερ Γιάνσεν: «Απορρίψαμε τον Ολυμπιακό γιατί τα πράγματα είναι ανήσυχα εκεί»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/2/2024 16:08
Ο εκπρόσωπος του Πασκάλ Γιάνσεν που δέχθηκε κρούση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού πριν τελικά έρθει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αναφέρθηκε στον λόγο που ο πελάτης του απέρριψε την πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολλανδός τεχνικός έμεινε άνεργος στις αρχές Ιανουαρίου όταν και απολύθηκε από την Άλκμααρ, ύστερα από 2,5 χρόνια, ο Ολυμπιακός τον πλησίασε μετά την απόλυση Καρβαλιάλ και μάλιστα εκτός των συζητήσεων, έδωσε το «παρών» και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την περασμένη Τετάρτη (7/2) ώστε να ξεναγηθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας Κ19 των Πειραιωτών με αυτή της Ίντερ για το Youth League.

Τελικά όμως δεν προέκυψε... γάμος μεταξύ των δύο πλευρών, με τον ατζέντη του Γιάνσεν να αναφέρεται σε αυτό σε δηλώσεις του στο ESPN, τονίζοντας: «Είναι αλήθεια ότι υπήρξε συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Ωστόσο αποφασίσαμε συνειδητά να αρνηθούμε την πρόταση του Ολυμπιακού, διότι είναι αρκετά ανήσυχα τα πράγματα στον ελληνικό σύλλογο», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αποφασίσαμε να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι, εκτός κι αν προκύψει κάποια σπουδαία προοπτική νωρίτερα».

Εκτός βέβαια των ισχυρισμών του ατζέντη του Γιάνσεν, ρόλο φαίνεται να έπαιξε και το γεγονός πως ο ίδιος φαίνεται βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του Άγιαξ, που φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει με τον Φαν'τ Σιπ μετά το πέρας της σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.