Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει ούτε στην Τούμπα ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει ούτε στην Τούμπα ο Ιωαννίδης

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/2/2024 15:59
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και τη Δευτέρα (12/2) ο Φώτης Ιωαννίδης κι όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει ούτε τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Τετάρτη (14/2, 19.30).

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των «πράσινων» αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με την ΑΕΚ πριν από περίπου έναν μήνα κι έκτοτε έχει αγωνιστεί μόνο ως αλλαγή στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από τότε βρίσκεται σταθερά στα «πιτς», όμως τουλάχιστον ο Φατίχ Τερίμ έχει δύο επιλογές για την κορυφή της επίθεσης, τους Αντράζ Σπόραρ και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, με τον τελευταίο μάλιστα να σκοράρει συχνά πυκνά.

Βέβαια ο «πονοκέφαλος» του Ιωαννίδη παραμένει καθώς δεν είναι σημαντικός μόνο στο γκολ αλλά και στη γενικότερη απόδοση του Παναθηναϊκού, μια και βοηθάει σε πολλούς τομείς.

Πέρα από τον 24χρονο στράικερ, ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα (12/2) ακολούθησαν επίσης οι μακροχρόνιοι απόντες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.