Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στάνκοβιτς: «Θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε το σερί του Μεντιλίμπαρ»

Στάνκοβιτς: «Θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε το σερί του Μεντιλίμπαρ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2024 21:53
Ο προπονητής της Φερεντσβάρος, Ντέγιαν Στάνκοβιτς παραδέχτηκε πως η αλλαγή τεχνικού στον Ολυμπιακό έκανε πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αυριανό (15/2) αγώνα, έπλεξε το εγκώμιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά τόνισε πως διαθέτει 25 μαχητές έτοιμοι να υποφέρουν στο γήπεδο και η ομάδα του θα επιδιώξει να σπάσει το αήττητο του Ισπανού τεχνικού στα ντεμπούτα του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Φερεντσβάρος εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ:

- Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει χάσει ποτέ στο ντεμπούτο του. Είναι η Φερεντσβάρος αρκετά δυνατή για να σπάσει αυτό το σερί;

«Θα δούμε την Πέμπτη το βράδυ! Τα στατιστικά είναι πάντα ένα κομμάτι και κάθε σερί σπάει κάποια φορά. Σε κάθε περίπτωση, είναι πιο δύσκολη η προετοιμασία όταν ο προπονητής του αντιπάλου ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι με την ομάδα του. Ωστόσο, δεν θα έλεγα ότι ψαχουλεύουμε στο σκοτάδι για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος προπονητής. Έχει τριάντα χρόνια πλεονέκτημα απέναντί μου, όταν ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, εγώ ακόμα άνοιγα τα φτερά μου ως παίκτης. Θα προσπαθούμε να σπάσουμε αυτό το σερί».

- Για το πως μπορεί να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα:

«Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα ως προπονητής αλλά ξέρουμε τι θα χρειαστεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το επάγγελμα του προπονητή είναι μια πραγματική πρόκληση, απαιτεί πολλή δουλειά και πρέπει και εμείς να δώσουμε το 100% στον πάγκο. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, έχω 25 σκληρούς μαχητές που είναι πρόθυμοι να υποφέρουν για την επιτυχία».

- Ο γιος σας ήταν εδώ με την ομάδα U19 της Ίντερ πριν λίγες μέρες και γνώρισε την ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού. Τι σας είπε για την ατμόσφαιρα εδώ;

«Έπαιξαν στο Youth League, δυστυχώς έχασαν, αλλά μου είπε ότι έκαναν πολύ καλό ματς. Έπαιξαν μπροστά σε πέντε-έξι χιλιάδες κόσμο, του άρεσε πολύ το παιχνίδί».

- Παίζατε ποδόσφαιρο μαζί με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Μιλήσατε πρόσφατα;

«Θα πιούμε έναν καφέ την ημέρα του αγώνα, θα μας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο».

- Ποιον ξεχωρίζετε από τον Ολυμπιακό;

«Η ομάδα τους έχει αλλάξει πολύ, έχουν έρθει 20 ή 22 νέοι παίκτες τους τελευταίους οκτώ μήνες, αλλά δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν. Πήραν σπουδαίους παίκτες, αλλά τους αναλύσαμε και τους χαρτογραφήσαμε διεξοδικά. Έπρεπε να παίξουν χωρίς τους φιλάθλους τους για πολύ καιρό, αλλά δεν πρέπει να ανησυχούμε γι' αυτό, δεν πρέπει να μας πιέζει. Θα χρειαστούμε πολλή πειθαρχία και συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης. Πάνω από όλα περιμένω συγκέντρωση και τάξη από εμάς στο γήπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.