Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Θα πάμε στην Αθήνα για την πρόκριση» (video)

Λουτσέσκου: «Θα πάμε στην Αθήνα για την πρόκριση» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/2/2024 21:57
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε την ήττα (0-1) από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εστίασε στις ευκαιρίες που δημιούργησε ομάδα του και παράλληλα στάθηκε στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης όπου οι «πράσινοι» κυριάρχησαν και πήραν το προβάδισμα.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι στον επαναληπτικό της Αθήνας (21/2, 19.00), οι Θεσσαλονικείς θα πάνε στην πρωτεύουσα για να πάρουν εκείνοι την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην Cosmote TV:

«Πρέπει να αναλύσουμε όλο το παιχνίδι, όχι μόνο όταν ήταν δέκα εναντίον δέκα. Κρίμα που χάσαμε το παιχνίδι. Δεν έπρεπε να χαθεί, από τον αριθμό ευκαιριών, των καθαρών ευκαιριών που είχαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας, αλλά ήμασταν καλά τοποθετημένοι και είχαμε κάποιες καλές επιθετικές μεταβάσεις. Δεν θυμάμαι κάποια ευκαιρία στον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο μέρος, βρήκαν το γκολ, είχαν ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά όμως κυριαρχήσαμε, είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι και θα πάμε στην Αθήνα για την πρόκριση».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.