Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε με πολλά παραπάνω κιλά στις προπονήσεις εξοργίζοντας άπαντες στην Αλ Χιλάλ (video)

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε με πολλά παραπάνω κιλά στις προπονήσεις εξοργίζοντας άπαντες στην Αλ Χιλάλ (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
16/2/2024 17:13
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες και video από την επιστροφή του Νεϊμάρ στις προπονήσεις της Αλ Χιλά, αφού ο Βραζιλιάνος σταρ εμφανίστηκε με πολλά παραπανίσια κιλά.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στη Σαουδική Αραβία και ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά η πρώτη εμφάνιση του στο προπονητικό κέντρο προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των φιλάθλων της Αλ Χιλάλ, οι οποίοι έκαναν ειρωνικά σχόλια για τα παραπανίσια κιλά του, ζητώντας του να αποχωρήσει από την ομάδα τους ή ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Νεϊμάρ, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ως τον Ιούνιο του 2025, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο μήνα, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, έχοντας προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε πέντε ματς με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ.

Σύμφωνα μάλιστα με βραζιλιάνικα Μέσα σκέφτεται και ο ίδιος την αποχώρηση από την Αλ Χιλάλ και την επιστροφή στην πατρίδα του και την ομάδα που τον ανέδειξε, τη Σάντος, η οποία πάντως υποβιβάστηκε φέτος στη 2η κατηγορία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.