Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουίς Ενρίκε: «Ουδέν σχόλιο για Εμπαπέ μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο, η ομάδα παραμένει σημαντικότερη από οποιονδήποτε»

Λουίς Ενρίκε: «Ουδέν σχόλιο για Εμπαπέ μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο, η ομάδα παραμένει σημαντικότερη από οποιονδήποτε»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
16/2/2024 18:17
Ο Λουίς Ενρίκε αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την επικείμενη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι, εστιάζοντας μόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ώρα που η «Marca» επιβεβαιώνει πως ο Γάλλος σταρ έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να φορέσει τη φανέλα της, ενώ το «RMC» αναφέρει πως ήδη ο Εμπαπέ έχει επικοινωνήσει σε συμπαίκτες και διοίκηση των Παριζιάνων πως αποχωρεί από την ομάδα, ο τεχνικός Λουίς Ενρίκε αρνήθηκε να σχολιάσει επ' αυτού σε ερώτηση που δέχθηκε από εκπρόσωπο του Τύπου.

«Μέχρι να τοποθετηθεί κάποιος από τους άμεσα εμπλεκόμενους, εγώ δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Όταν υπάρξουν ανακοινώσεις, θα πω την γνώμη μου σαν προπονητής», ανέφερε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν η επικείμενη αποχώρηση του Εμπαπέ θα παίξει ρόλο στο δικό του μέλλον στην ομάδα, απάντησε «Ήρθα μόλις έξι μήνες πριν. Ο σύλλογος είναι πιο σημαντικός από ότι είναι ο καθένας από εμάς ατομικά» ανέφερε ο προπονητής της Παρί.

Σε ερώτηση μάλιστα για το αν επηρεάζεται η ομάδα του από αυτό απάντησε:«Δεν με ανησυχεί μήπως επηρεαστεί η ομάδα από όλο αυτό. Για να είσαι μέλος της Παρί, πρέπει να έχεις προσωπικότητα και εμπειρία. Πρέπει να ξέρεις πώς να διαχειρίζεσαι τις φήμες, την κριτική, την αποθέωση, τα πάντα. Όποιος δεν το αντέχει, δεν μπορεί να βρίσκεται σε μια ομάδα όπως η δικιά μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.