Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντζιος: «Με τη σημερινή νίκη εξασφαλίσαμε πως θα είμαστε στα πλέι οφ»

Μάντζιος: «Με τη σημερινή νίκη εξασφαλίσαμε πως θα είμαστε στα πλέι οφ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/2/2024 22:07
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη στο Περιστέρι δήλωσε ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Επεσήμανε μάλιστα, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, πως με αυτό το τρίποντο ο Άρης ουσιαστικές εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, ενώ κλείνοντας τόνισε πως πλέον προέχει η ομάδα του να ξεκουραστεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Σήμερα θέλαμε τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους. Καταφέραμε και κλείσαμε έναν γύρο παιχνιδιών με δεκατρία συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα 40 ημερών, εκ των οποίων τα εννέα ήταν εκτός έδρας. Η σημερινή νίκη μας ήταν πολύ σημαντική, διότι εξασφαλίσαμε την πρόκρισή μας στα play off του πρωταθλήματος.

Τώρα έχουμε μια ευκαιρία να ξεκουραστούμε μια εβδομάδα, γιατί το επόμενο ματς είναι την επόμενη Κυριακή. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, έχοντας καλές στιγμές στο παιχνίδι, αν και φάνηκε σε κάποια σημεία η κόπωση μας. Όταν κερδίζεις συνεχόμενα παιχνίδια, η ομάδα απελευθερώνεται φυτολογικά και η ομάδα παίζει πιο ελεύθερα.

Το κυριότερο για 'μένα είναι να ξεκουραστεί η ομάδα, διότι ήταν πολύ επίπονη η προηγούμενη περίοδος για τα παιδιά. Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο»
δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA ο προπονητής των «κίτρινων».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.