Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκρηξη» Αλαφούζου: «Κάποιοι έχουν θυγατρικές ομάδες στο πρωτάθλημα, άχρηστο το Υπουργείο Αθλητισμού» (video)

«Έκρηξη» Αλαφούζου: «Κάποιοι έχουν θυγατρικές ομάδες στο πρωτάθλημα, άχρηστο το Υπουργείο Αθλητισμού» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/2/2024 23:09
O Γιάννης Αλαφούζος ξέσπασε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμία κάνοντας λόγο για θυγατρικές ομάδες και για ένα άχρηστο Υπουργείο Αθλητισμού.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία της αναμέτρησης, σχολίασε ως αστεία τα λεπτά των καθυστερήσεων ενώ αναφέρθηκε σε διαιτητές που φοβόνται.

Παράλληλα υποστήριξε πως κάποιες ομάδες έχουν άλλες ομάδες ως θυγατρικές στο πρωτάθλημα, το οποίο έτσι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ και για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, να έχει επιτυχία και κόσμο πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. Έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες, οι διαιτητές φοβούνται. Υπάρχουν διαιτητές που φοβούνται.

Όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν γιατί παίρνουμε πέναλτι. Σήμερα εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι δόθηκαν αστείες καθυστερήσεις. Το λέω και για την ΚΕΔ και για όλους είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης κερασάκι στην τούρτα, ένα άχρηστο υπουργείο που δεν ξέρει τι κάνει το αριστερό χέρι το δεξί. Δεν πάει καλά η κατάσταση δυστυχώς»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.