Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν επιστροφή Ιωαννίδη στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν επιστροφή Ιωαννίδη στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/2/2024 16:07
Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Παναθηναϊκού κι όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21/2, 19.00).

Ο διεθνής επιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς μέσα στο 2024 και είναι χαρακτηριστικό ότι τον τελευταίο μήνα έχει αγωνιστεί μόνο ως αλλαγή για λίγα λεπτά απέναντι στον Ατρόμητο, στο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Πλέον όμως έχοντας προπονηθεί κανονικά και χωρίς προβλήματα την Κυριακή (18/2) και τη Δευτέρα (19/2), όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Βέβαια αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, με τον Ιωαννίδη να είναι δεδομένα ο καλύτερος φορ που διαθέτει το «τριφύλλι» στο «οπλοστάσιό» του κι ένας από τους κορυφαίους στο ελληνικό ποδόσφαιρο στην παρούσα χρονική στιγμή.

Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Χουάνκαρ και ο Βέρμπιτς, μια και αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες από την πρόσφατη αναμέτρηση με τη Λαμία.

Πάντοτε στα «πιτς» παραμένουν και οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν και Τζούρισιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.