Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κρις Κόουλμαν ο επικρατέστερος για την Εθνική Ιρλανδίας

Κρις Κόουλμαν ο επικρατέστερος για την Εθνική Ιρλανδίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2024 19:11
Ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου, Κρις Κόουλμαν είναι το φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιρλανδίας παραμένει σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Στέφεν Κέλι, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της, Μαρκ Κάνχαμ να δηλώνει νωρίτερα στον μήνα πως θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα ο αντικαταστάτης.

Σύμφωνα με το «BBC», ο επικρατέστερος για τη θέση είναι ο Κρίς Κόολυμαν. Ο Ουαλός τεχνικός, που τον Οκτώβριο αποχώρησε από τον πάγκο του Ατρόμητου και στο παρελθόν είχε περάσει και από τον πάγκο της ΑΕΛ, αποτελεί το πρώτο φαβορί κι εφόσον εν τέλει υπογράψει θα αναλάβει τη δεύτερη Εθνική ομάδα στην καριέρα του μετά την Εθνική Ουαλίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Κόουλμαν όχι μόνο οδήγησε τους «δράκους» στην τελική φάση του Euro 2016, την πρώτη παρουσία της ομάδας σε μεγάλο τουρνουά από το Μουντιάλ του 1958, αλλά τους έφτασε έως τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Να σημειωθεί πως ο 53χρονος έχει ισχυρούς δεσμούς με την Ιρλανδία λόγω του πατέρα του Πάντι Κόουλμαν, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Δουβλίνο.

Αν ο Ουαλός τεχνικός αναλάβει την Εθνική Ιρλανδίας τότε θα βρεθεί απέναντι στην Εθνική Ελλάδας καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο στο Nations League, μαζί με Αγγλία και Φινλανδία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.