Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Ζότα στην Λίβερπουλ

Σοκ με Ζότα στην Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2024 19:13
Μεγάλο πλήγμα με Ντιόγκο Ζότα στην Λίβερπουλ καθώς όπως αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ ο Πορτογάλος επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης «για μήνες» μετά το τραυματισμό στο γόνατο που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπρέντφορντ καθώς οι «κόκκινοι» έχασαν με σοβαρό τραυματισμό τον Ντιόγκο Ζότα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ χτύπησε στο γόνατο μετά από πτώση του Νόργκαρντ στο πόδι του και έγινε αλαλγή στο ημίχρονο. Όπως αποκάλυψε ο Γιουργκεν Κλοπ ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός «για μήνες» με ζημιά στο γόνατο χωρίς να γνωστοποιεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα, ο Ζότα θα μείνει στα πιτς για δύο μήνες κι έτσι θα προλάβει μόνο το φινάλε της σεζόν. Ο ίδιος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με 14 γκολ σε 28 εμφανίσεις με τους «κόκκινους» και πλέον τρέχει για να είναι σε καλή κατάσταση εν όψει του Euro 2024.

Στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ τραυματίστηκε επίσης ο μέσος Κέρτις Τζόουνς, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στους συνδέσμους των οστών και θα χάσει το αυριανό (21/2) παιχνίδι με την Λούτον ενώ είναι αμφίβολος για τον τελικό του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι. Το ίδιο ισχύει για τον βασικό γκολκίπερ Άλισσον ο οποίος αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τις «μέλισσες».

Όλα αυτά ενώ βρίσκονται ήδη στα πιτς ο μπακ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο στόπερ Μάτιπ και οι μέσοι Σομποσλάι και Τιάγκο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.