Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έδωσε 13,5 εκατομμύρια στην εφορία για τον Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα!

Έδωσε 13,5 εκατομμύρια στην εφορία για τον Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2014 20:53
Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι κατέβαλε το ποσό των 13,5 εκατ. ευρώ στις ισπανικές φορολογικές αρχές μετά την κατηγορία που της απαγγέλθηκε την περασμένη εβδομάδα για φορολογική απάτη στη μεταγραφή του Νεϊμάρ, ωστόσο αρνήθηκε τη φοροδιαφυγή!

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την εισήγηση του εισαγγελέα για δίκη της Μπαρτσελόνα για φοροδιαφυγή στη μεταγραφή του Νεϊμάρ, οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν πως δεν δέχονται την κατηγόρια… αλλά παράλληλα κατέθεσαν στην εφορία το ποσό των 13.550.830,56 ευρώ...

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, το συγκεκριμένο ποσό δεν θα απαλλάξει τον σύλλογο από τις ευθύνες που τυχόν θα προκύψουν από την έρευνα που κάνουν οι Αρχές για την υπόθεση, ωστόσο θα περιορίσει τη ζημιά που μπορεί να υποστεί.

Η ανακοίνωση:


«Το Δ.Σ αρνείται την ύπαρξη οποιασδήποτε φοροδιαφυγής σε σχέση με την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή (σ.σ. Νεϊμάρ). Όπως πράττουμε μέχρι σήμερα, ο σύλλογος θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις Αρχές, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως η υπόθεση.

Ο σύλλογος θα παρουσιάσει στοιχεία κατά της κατηγορίας, ώστε τα μέλη να βεβαιωθούν ότι πάντα λειτουργούσε νόμιμα, ενώ το Δ.Σ θα υπερασπιστεί την τιμή του. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η Μπαρτσελόνα πάντα εκπλήρωνε τις φορολογικές της υποχρεώσεις και δεν έχει καμία εκκρεμούσα υποχρέωση.

Με δεδομένο το ενδεχόμενο να υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες στο ύψος του ποσού που θα πρέπει να καταβληθεί ως απόρροια της μεταγραφής και προκειμένου να υπερασπιστούμε τη φήμη και το καλό όνομα του συλλόγου, η Μπαρτσελόνα κατέθεσε συμπληρωματικό ποσό ύψους 13.550.830,56 ευρώ, ώστε να καλυφθεί οποιαδήποτε ενδεχόμενη διαφορά στην ερμηνεία σχετικά με τα συμβόλαια που υπογράφτηκαν και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

Ωστόσο, παραμένουμε σίγουροι ότι το αρχικό ποσό που πληρώθηκε είναι εναρμονισμένο με τις φορολογικές υποχρεώσεις μας
» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.