Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Πίκρα για τον αποκλεισμό, αλλά ικανοποίηση για την εμφάνιση» (video)

Λουτσέσκου: «Πίκρα για τον αποκλεισμό, αλλά ικανοποίηση για την εμφάνιση» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/2/2024 23:20
Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά πικραμένος για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το ματς «θρίλερ» με τον Παναθηναϊκό.

O Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε πως υπάρχει μεγάλη πίκρα, αλλά τόνισε πως οι παίκτες του έβγαλαν αντίδραση μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και πως έδειξαν πως αφήνουν πίσω τους μία πολύ κακή περίοδο όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος.

Όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Πραγματικά σήμερα κυριαρχήσαμε, μας μένει η πίκρα και η αναστάτωση για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός στα πέναλτι. Δείξαμε ότι επιστρέψαμε μετά από κακή περίοδο, ότι μπορούμε να παράξουμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε πει ότι ήρθαμε εδώ θέλοντας να πάρουμε την πρόκριση και το καταφέραμε. Με το 0-2 ήταν καλά τα πράγματα, η εμφάνιση αυτή να είναι οδηγός μας για το μέλλον. Αυτό το ποδόσφαιρο παρήγαμε πιο πριν μέχρι με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Παίζει ρόλο η τύχη και τα συναισθήματα στα πέναλτι, είναι μία διαφορετική διαδικασία».

Τέλος αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Μπάμπα που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του ματς δηλώνοντας: «Δεν έχω ενημέρωση, ξέρω ότι είναι οκ στην υγεία του, είναι θέμα 1-2 ημερών για να μπορεί να είναι απόλυτα καλά. Προφανώς προέχει η υγεία του».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.