Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Τρεις προκρίσεις στα πέναλτι με τρεις διαφορετικούς γκολκίπερ φέτος για το «τριφύλλι» (videos)

Παναθηναϊκός: Τρεις προκρίσεις στα πέναλτι με τρεις διαφορετικούς γκολκίπερ φέτος για το «τριφύλλι» (videos)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/2/2024 00:44
Ένα απίστευτο ρεκόρ κατέχει πλέον ο Παναθηναϊκός, που εκτεταμένη έρευνα για να φανεί αν το έχει καταφέρει άλλη ομάδα.

Οι «πράσινοι» μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, σε μία άκρως δραματική διαδικασία πέναλτι, έκαναν το 3/3 φέτος στις φορές που κάποιο παιχνίδι τους -και κατ' επέκταση πρόκριση- χρειάστηκε να κριθεί στη «ρώσικη ρουλέτα».

Αυτό από μόνο του φυσικά είναι εντυπωσιακό, ωστόσο αυτό που είναι... ανήκουστο, είναι ό,τι συνέβη με διαφορετικό τερματοφύλακα κάθε φορά! Στη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Μαρσέιγ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ το περασμένο καλοκαίρι, ήταν ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι που απέκρουσε την εκτέλεση του Γκεντουζί με τη διαδικασία να λήγει 5-3 υπέρ των «πράσινων».



Κόντρα στον Ολυμπιακό στη φάση των «16» του Κυπέλλου ήταν ο Γιούρι Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια και απέκρουσε αρχικά την εκτέλεση του Καρβάλιο, κρατώντας «ζωντανή» την ομάδα του, και εν συνεχεία ο Καμαρά αστόχησε για τους Πειραιώτες και ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε.



Τέλος κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ο Πολωνος Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι που απέκρουσε τις εκτελέσεις των Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Ότο πριν ο Σαμάτα στείλει άουτ τη μπάλα και οι «πράσινοι» κλείσουν θέση στον τελικό του Κυπέλλου.



Οι καθοριστικές εκτελέσεις και αποκρούσεις και στις τρεις διαδικασίες



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.