Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσαλχάνογλου: «Αυτή τη στιγμή είμαι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο!»

Τσαλχάνογλου: «Αυτή τη στιγμή είμαι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο!»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/2/2024 19:14
Ο Χακάν Τσαλχάνογλου με δηλώσεις του επισήμανε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο μέσο στον κόσμο.

Ο Τούρκος μέσος της Ίντερ μετράει φέτος 30 συμμετοχές με 11 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ βλέπει την ομάδα του να είναι πολύ κοντά στον τίτλο στη Σέριε Α και να έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ (1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης).

Σε μία συνέντευξη του στο «DAZN» ο 30χρονος άσος ανέφερε όλα τα προτερήματα που έχει ως παίκτης και δήλωσε ξεκάθαρα πως αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο, πάνω από τους Ρόδρι και Κρόος.

«Είμαι καλύτερος μέσος στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ο Ρόδρι είναι ο 2ος και ο Κρόος ο 3ος. Πριν μήνες είχα πει πως είμαι ένας από τους καλύτερους και κανείς δεν με πίστεψε. Ξέρω πως έχω την ποιότητα και δεν φοβάμαι κανέναν. Κανείς δεν σκοράρει γκολ όπως τα δικά μου, δεν το κάνω από τα 5 μέτρα αλλά έχουν βαθμό δυσκολίας.

Ποτέ επίσης δεν κάνω πάσες στα 5 μέτρα, πάντα προσπαθώ να στέλνω την τελική πάσα που θα οδηγήσει σε γκολ. Αλλά μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα, επίσης βελτιώνομαι και αμυντικά»
, σχολίασε ο Τσαλχάνογλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.