Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, θέλω έναν δυνατό αντίπαλο»

Μεντιλίμπαρ: «Ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, θέλω έναν δυνατό αντίπαλο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/2/2024 00:26
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του και τόνισε πως άπαντες οι παίκτες είναι έτοιμοι για να παίξουν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και το μόνο που τους έλειπε ήταν ακόμη ένα γκολ. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το ποιον θέλει αντίπαλο στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ απάντησε τον Άγιαξ, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κληρωθεί με τους Ολλανδούς, αλλά στη συνέχεια σχολίασε πως απλά θέλει έναν δυνατό αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Μας ταιριάζει να παίζουμε εδώ, δεν θα μας πείραζε να το κάνουμε κάθε εβδομάδα (γέλια). Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει παραπάνω. Σήμερα ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, μας έλειψε μόνο ένα δεύτερο γκολ.

Δεν νομίζω πως αυτή τη στιγμή υπάρχει παίκτη που να μην μπορούσε να παίξει. Όλη η ομάδα είναι καλά σαν σύνολο και δεν νομίζω πως οφείλεται σε μεμονωμένους παίκτες.

Θα ήθελα τον Άγιαξ γιατί μου αρέσει να παίζω απέναντι σε μεγάλους συλλόγους. Αλλά αφού δεν μπορούμε να κληρωθούμε με τον Άγιαξ, θέλω έναν δυνατό αντίπαλο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.