Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στο Μπορντό – Γκινγκάμπ: Παίκτης χτύπησε στο κεφάλι και είναι σε τεχνητό κώμα!

Σοκ στο Μπορντό – Γκινγκάμπ: Παίκτης χτύπησε στο κεφάλι και είναι σε τεχνητό κώμα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2024 02:27
Ο ποδοσφαιριστής της Μπορντό, Αλμπέρτ Ελίς τραυματίστηκε στο κεφάλι στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τέθηκε σε τεχνητό κώμα!

Σοκαριστική είδηση από την Γαλλία καθώς ο Αλμπέρτ Ελίς τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Μπορντό με την Γκινγκάμπ για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και δίνει μάχη για τη ζωή του!

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι μετά από μονομαχία με τον Ντονατιέν Γκομίς και έπεσε στο χορτάρι όπου δέχτηκε ιατρική βοήθεια για οχτώ λεπτά.

Εν συνεχεία μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο και παρότι σύμφωνα με την «L'Equipe» ο παίκτης είχε τις αισθήσεις του καθ΄οδόν για το νοσοκομείο, εν τέλει οι γιατροί φέρεται ότι διαπίστωσαν ότι υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Ως αποτέλεσμα, ο 28χρονος έχει τεθεί σε τεχνητό κώμα και βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της περιοχής.

Να σημειωθεί ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά παρά τον σοβαρότατο τραυματισμό του Ελίς, με τη Μπορντό να επικρατεί 1-0. Μάλιστα ακολούθησε και άστοχο post από επίσημο λογαριασμό της ομάδας όπου αναρτήθηκε κολάζ με φωτογραφίες παικτών να πανηγυρίζουν έχοντας λεζάντα: «Ολοκληρώνουμε τη βραδιά με χαμόγελα μετά από μια ακόμη εντός έδρας νίκη!»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.