Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ράσταβατς: «Θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπούμε στα πλέι οφ»

Ράσταβατς: «Θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπούμε στα πλέι οφ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/2/2024 20:25
Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του, τονίζοντας πως ο Αστέρας θα παλέψει για να μπει στα πλέι οφ.

Ο προπονητής των Αρκάδων, σχολίασε πως η σημερινή αναμέτρηση αφήνει και ένα θετικό πρόσημο, την εικόνα που έδειξε η ομάδα του αλλά στο τέλος η ήττα αποτελεί το σκληρό σημείο του παιχνιδιού. Επισήμανε ωστόσο πως ο Αστέρας έδειξε πως θα κυνηγήσει κάθε πιθανότητα που έχει για την εξάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Η ήττα είναι το σκληρό σημείο του παιχνιδιού. Το θετικό είναι η εικόνα μας. Σκοράραμε απέναντι στον Ολυμπιακό και δεν το πετυχαίναμε τελευταία. Από την άλλη όπως είχαμε πει και την τελευταία φορά θέλουμε να κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι και να μπούμε στα πλέι οφ. Νομίζω ότι το δείξαμε αυτό από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Το σημαντικό είναι να μας ικανοποιεί η μάχη για την 6η θέση και το να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα που δίνουμε. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε εμείς οι ίδιοι. Κοιτάμε πρώτα τον αγώνα με την Κηφισιά την Τετάρτη και μετά θα δούμε τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.