Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετα η Ντόρτμουντ

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετα η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2014 20:51
Σε ένα μεγάλο παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη, η Ντόρτμουντ πήρε τη νίκη με 4-2 απέναντι στην Ζενίτ στο «Πετρόφσκι» και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο γκολ ο Λεβαντόφσκι (61’, 71’), από ένα οι Μχιταριάν (4’) και Ρόις (5’), μείωσαν με τους Σατόφ (58’) και Χουλκ (68’) οι Ρώσοι.

Μετά τις Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμεν, Μπάγερν και Ατλέτικο, η Ντόρτμουντ πήρε την 5η εκτός έδρας νίκη στους «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κέρδισε με 4-2 τη Ζενίτ στη Ρωσία και πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (βασικός) εκμεταλλεύτηκε τα μεγάλα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε η Ζενίτ και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από τα… αποδυτήρια, καθώς Μχιταριάν στο 4’ και Ρόις στο 5’, έβαλαν νωρίς νωρίς μπροστά στο σκορ τους Βεστφαλούς.

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετα η Ντόρτμουντ
Η γερμανική ομάδα είχε ευκαιρίες και για 3ο γκολ, ωστόσο στο 58’ η Ζενίτ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με το Σατόφ, γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο Ρόντον βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

Το γκολ των γηπεδούχων δεν πτόησε τη Ντόρτμουντ η οποία τρία λεπτά μετά έκανε το 3-1 με σουτ του Λεβαντόφσκι.

Το παιχνίδι είχε πάρει… φωτιά, με τη Ζενίτ στο 68’ να κερδίζει πέναλτι από φάουλ του Πίστσεκ στον Φαϊζούλιν και τον Χουλκ να μην αστοχεί μειώνοντας σε 3-2. Οι παίκτες του Σπαλέτι ωστόσο έμειναν ξανά στους… πανηγυρισμούς καθώς δύο λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» ξανά, κάνοντας το 4-2 για την ομάδα του Κλοπ μετά από δεύτερη ασίστ του Ρόις.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα τρίτο γκολ χωρίς αποτέλεσμα, με την Ντόρτμουντ να φεύγει από την Ρωσία με το… μισό εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.