Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έβερτον: Έριξε την ποινή αφαίρεσης βαθμών σε -6 μετά την έφεση!

Έβερτον: Έριξε την ποινή αφαίρεσης βαθμών σε -6 μετά την έφεση!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2024 15:35
Η Έβερτον δικαιώθηκε εν μέρει στην έφεση κατά της αφαίρεσης δέκα βαθμών και η ποινή μειώθηκε σε -6, πράγμα που σημαίνει ότι ανέβηκε στην 15η θέση της βαθμολογίας και στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Νέα δεδομένα στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς η Έβερτον κατάφερε να ρίξει την ποινή αφαίρεσης βαθμών που της επιβλήθηκε λόγω παραβίασης των κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο σύλλογος παραπέμφθηκε σε ανεξάρτητη επιτροπή τον Μάρτιο για εικαζόμενες παραβιάσεις σχετικά με τη σεζόν 2021-22 και αρχικά της αφαιρέθηκαν 10 βαθμοί τον Νοέμβριο. Μετά την έφεση, η ποινή μειώθηκε σε -6 και οδηγεί την Έβερτον στους 25 βαθμούς και στη 15η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ως εκ τούτου τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται πλέον στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού με ένα παιχνίδι περισσότερο από την 18η Λούτον. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έριξε την Νότιγχαμ Φόρεστ ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο +4 από τους «καπελάδες», επίσης με παιχνίδι περισσότερο. Όλα αυτά ενώ οι «κόκκινοι» κινδυνεύουν και αυτοί με αφαίρεση βαθμών για οικονομικές παραβάσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.