Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στη Μίντιλαντ: Ο Όλσον νοσηλεύεται διασωληνωμένος με εγκεφαλική ασθένεια!

Σοκ στη Μίντιλαντ: Ο Όλσον νοσηλεύεται διασωληνωμένος με εγκεφαλική ασθένεια!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/2/2024 14:07
Συγκλονισμένος είναι ο οργανισμός της δανικής Μίντιλαντ με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της, Κρίστοφερ Όλσον, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις 20 Φεβρουαρίου.

Ο 28χρονος μέσος διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαρχους όπου διεγνώσθη με εγκεφαλική ασθένεια, ο τύπος της οποίας δεν έχει αποσαφηνιστεί, ωστόσο δεν έχει να κάνει με τραυματισμό ή εξωτερικό παράγοντα.

Στο μεταξύ, η Μίντιλαντ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να δείξει σεβασμό στην υπόθεση του Κρίστοφερ μιας και η οικογένειά του ανεβαίνει έναν «Γολγοθά».

Αναλυτικά:

«Μια ομάδα κορυφαίων ιατρικών εμπειρογνωμόνων της Δανίας εργάζεται επί του παρόντος σκληρά για να κάνει μια διάγνωση και να ξεκινήσει τη σωστή θεραπεία. Από τη νοσηλεία, ο Κρίστοφερ περιβάλλεται από την οικογένειά του και μέλη του προσωπικού της Μίντιλαντ και νοσηλεύεται από ειδικούς στον τομέα.

Η Μίντιλαντ προτρέπει το κοινό να δείξει σεβασμό και κατανόηση, ώστε να δοθεί στον Κρίστοφερ, στην οικογένειά του και στους γιατρούς η απαραίτητη ψυχική ηρεμία για να εξασφαλίσουν τη θεραπεία και την ανάρρωσή του όσο το δυνατόν καλύτερα. Όλοι στη Μίντιλαντ είναι φυσικά βαθιά επηρεασμένοι από την ξαφνική ασθένεια του Κρίστοφερ και οι σκέψεις μας και η πλήρης υποστήριξή μας πηγαίνουν στον ίδιο και την οικογένειά του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.