Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα - Καζακστάν: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το κρίσιμο μπαράζ

Ελλάδα - Καζακστάν: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το κρίσιμο μπαράζ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/2/2024 14:37
Στη διάθεση των φίλων της Εθνικής τέθηκαν από σήμερα (27/2) τα εισιτήρια για τον αγώνα μπαράζ με το Καζακστάν (21/3, 21:45) στην OPAP Arena που κρίνει αν θα μείνει «ζωντανό» το όνειρο της επιστροφής σε τελική φάση Euro μετά από 12 χρόνια.

Η «γαλανόλευκη», που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα γήπεδα της Γερμανίας, τερματίζοντας πίσω από Ολλανδία και Γαλλία στον προκριματικό όμιλο, έχει μία δεύτερη ευκαιρία μέσω των μπαράζ της League C του Nations League, αφού τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, μπροστά από από Κόσοβο, Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρο, εξασφαλίζοντας παράλληλα. την άνοδο στη League B.

Κάπως έτσι θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Καζακστάν και αν επικρατήσει θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία - Λουξεμβούργου, με έπαθλο ένα εισιτήριο στο Euro 2024!

H ανακοίνωση:

«Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€.

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.