Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η απάντηση της Cosmote TV για την απεργία

Η απάντηση της Cosmote TV για την απεργία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/2/2024 16:12
Η Cosmote TV απάντησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην 24ωρη απεργία που κηρύχτηκε από την ΕΣΗΕΑ για όλους τους δημοσιογράφους της, την Τετάρτη (28/2).

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα την Τρίτη (27/2), οι αγώνες της Stoiximan Super League που θα μεταδοθούν την Τετάρτη (28/2) από την Cosmote TV δεν θα έχουν περιγραφή, καθώς η ΕΣΗΕΑ κήρυξε 24ωρη απεργία.

Ωστόσο η Cosmote TV απάντησε από την πλευρά της για όσα της καταλογίζονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι όροι όλων των συμβάσεων των εργαζομένων είναι σύμφωνοι με την εργατική νομοθεσία, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η νομική σύμβουλος της ΕΣΗΕΑ.

Η εταιρεία εξετάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους των συμβάσεων των εργαζομένων. Στο πλαίσιο αυτό, έχει προχωρήσει οικειοθελώς σε μισθολογικές αναπροσαρμογές, κάνοντας αυξήσεις στην πλειονότητα των δημοσιογράφων. Σημειώνεται πως ο κατώτατος μικτός μηνιαίος μισθός ανέρχεται στα €1.000.

Οι δημοσιογράφοι της εταιρείας απολαμβάνουν ένα σύνολο παροχών, μεταξύ των οποίων πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης ζωής και υγείας, έκτακτα βοηθήματα σε δύσκολες περιόδους και πολιτική ταξιδιών, που είναι πιο συμφέρουσα συγκριτικά με ό,τι προβλέπει ο νόμος.

Η εταιρεία είχε γνωστοποιήσει στην ΕΣΗΕΑ την πρόθεσή της να επανεξετάσει τους όρους αμοιβής όσων λαμβάνουν μηνιαίες μικτές αποδοχές κατώτερες των €1.500.

Το μοντέρνο περιβάλλον εργασίας, υψηλών προδιαγραφών εξασφαλίζει στους εργαζόμενους όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου να αισθάνονται ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Το ωράριο των δημοσιογράφων είναι ευέλικτο, με τις ώρες εργασίας τους να μην ξεπερνούν τις 40 σε εβδομαδιαία βάση. Σε πολλές περιπτώσεις, η εργασία υπολείπεται των 40 ωρών χωρίς περικοπή αποδοχών.

Η εταιρεία ήταν και παραμένει ένας από τους ελκυστικότερους εργοδότες στον κλάδο, διασφαλίζοντας ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.