Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Σαλάχ φεύγει από τη Λίβερπουλ και πάει Σαουδική Αραβία»

«Ο Σαλάχ φεύγει από τη Λίβερπουλ και πάει Σαουδική Αραβία»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/2/2024 09:57
Ακόμα ένας παίκτης της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου «ετοιμάζει βαλίτσες» για Σαουδική Αραβία το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Στην αποκάλυψη αυτή, προέβη ο συμπατριώτης του και θρύλος του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου, Μίντο, ο οποίος εξέφρασε τη σιγουριά για τη μετακίνησή του στη Saudi Pro League: «Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα παίξει στη Saudi Pro League την επόμενη σεζόν. Τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ενδιαφέρον πάντως για τον εξτρέμ της Λίβερπουλ είχε εκδηλωθεί και πέρσι από τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο ο ίδιος πήρε την απόφαση να συνεχίσει στους «Reds», κάτι που όμως ενδέχεται φέτος να αλλάξει από τη στιγμή που το καλοκαίρι αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας ο Γιούργκεν Κλοπ.

Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται ποσά για τον Αιγύπτιο άσο, ποσά που ανέρχονται στα 100 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του παίκτη από τη Λίβερπουλ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του ‘25 και 200 εκατομμύρια για την αμοιβή του σε ορίζοντα τριετίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.