Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πετράκης: «Είμαι τσαντισμένος, είναι κρίμα για τον κόπο μας να μην πηγαίνουμε... ταμείο»

Πετράκης: «Είμαι τσαντισμένος, είναι κρίμα για τον κόπο μας να μην πηγαίνουμε... ταμείο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/2/2024 23:50
Εκνευρισμένος ήταν ο προπονητής του Παναιτωλικού μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως δεν είναι στεναχώρια αλλά θυμός αυτό που νιώθει, καθώς οι παίκτες του έκαναν πάλι παιδικά λάθη στο φινάλε και μέσα σε τρεις ημέρες υπέστησαν μία δεύτερη ήττα με ανατροπή μετά από εκείνη με τον ΠΑΟΚ, ενώ φαινομενικά ήλεγχαν το ματς.

Χαρακτηριστικά τόνισε πως πρέπει να καταλάβουν πως αδικούν την προσπάθειά τους και τον κόπο τους με αυτό που κάνουν, ενώ υπογράμμισε πως δεν του αρκεί η ομάδα του να παίζει καλά αν δεν παίρνει αποτελέσματα και για αυτό χρειάζεται να δείχνει κυνικότητα.

Όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό: «Δεν είμαι στεναχωρημένος. Είμαι τσαντισμένος, νευριασμένος. Παίζουμε με μία ομάδα σε πολύ καλό φεγγάρι, καταφέρνουμε και προηγούμαστε. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή, ευκαιρίες δεν δεχθήκαμε. Το γκολ της ισοφάρισης ήταν τυχερό. Ούτε εμείς είχαμε βέβαια ευκαιρία. Είναι ακριβώς ίδιο γκολ που φάγαμε την προηγούμενη Κυριακή. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, το αποδεχόμαστε. Παίξαμε σαν μικρά παιδιά στο τέλος. Αυτή η διαδικασία, με τέτοια προσπάθεια να φτάνουμε σε αυτό το σημείο, πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν γίνεται να παίζουμε για να λέμε ότι παίζουμε. Δεν φτάνει η προσπάθεια, πρέπει να πάμε και στα αποτελέσματα. Έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν πήραμε αυτά που δικαιούμασταν».Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ήταν συγκινητικός. Αναγνωρίζει και μας κάνει να αισθανόμαστε ότι προσπαθούμε και το αναγνωρίζουν. Αυτή τη στιγμή έχουμε εικόνα που μας αδικεί η θέση που είμαστε. Πρέπει να αλλάξει. Από τον τρόπο που ανέφερα. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα και από συγκυρία ή ανωριμότητα χάνουμε παιχνίδια. Να κρατήσουμε αυτά που δείχνουμε. Έχουμε σταθερή εικόνα. Και να γίνουμε πιο κυνικοί, αποτελεσματικοί, να πάρουμε πίσω αυτά που δικαιούμαστε. Δεν μου αρκεί να παίζουμε καλά και να χάνουμε. Αν δεν παίζουμε καλά να χάσουμε».

Για το αν η τύχη έπαιξε ρόλο: «Οι ευθύνες είναι ομαδικές. Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε. Το λάθος θα είναι ατομικό και θα αφορά πρώτα από όλα εμένα. Για να διορθωθεί πρέπει να επισημάνουμε. Δεν υπάρχει εγώ στην ομάδα, υπάρχει εμείς. Όλοι κάνουμε λάθη, πρώτος εγώ. Να μου πείτε έναν προπονητή παγκοσμίως που δεν κάνει λάθη, να πάμε να τον συμβουλευτούμε. Έχουμε την ανάγκη των βαθμών, δικαιούμαστε βαθμούς βάσει εικόνες και δεν παίρνουμε. Πρέπει να πάμε στο αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για το ίδιο αυτογκόλ. Και στην ζωή μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Πώς θα το προβλέψουμε αυτό; Δεν μπορούμε. Εύχομαι αυτά να μας επιστραφούν στην πορεία. Είναι κάτι που το αποδεχόμαστε, συνέβη σε μας, θα μας επιστραφεί μόνο όταν συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε και να βάλουμε ρεαλισμό στο παιχνίδι μας».

Για το τι είπε στους παίκτες του, αλλά και το ματς με την Κηφισιά που ακολουθεί: «Το θέμα είναι η εικόνα. Με το αποτέλεσμα δεν συνάδει. Θα πούμε είμαστε οκ και θα πάμε την Κυριακή να κάνουμε το ίδιο; Θα πρέπει οι παίκτες που δίνουν τα πάντα, και σήμερα κατάθεση ψυχής, έκαναν να καταλάβουν ότι είναι αμαρτία για τον κόπο τους να μην πηγαίνουμε στο ταμείο. Δεν είναι αρκετό το “παίζω καλά και χάνω”. Πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί, ρεαλιστές. Ότι και να λέω εγώ αν δεν υπάρχει εικόνα δεν υπάρχει πειθώ. Έχουμε επαναλαμβανόμενα εικόνα που πείθει. Δεν είναι αμαρτία να μην πηγαίνουμε στο ταμείο;».

Για τον Σενγκέλια, ο οποίος κατά την λήξη του αγώνα αποχώρησε πετώντας την φανέλα, αντί να κατευθυνθεί στον κόσμο: «Δεν είμαι ενημερωμένος, δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Όταν παίζεις ποδόσφαιρο υπάρχουν συναισθήματα. Είναι η κακιά στιγμή ενός παίκτη. Δεν γίνεται κάθε μέρα. Είναι ανθρώπινο. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα ξαναγίνει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.