Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ και Μπάγερν θα πρέπει να τα «σκάσουν» γερά αν θέλουν τον Αλόνσο

Λίβερπουλ και Μπάγερν θα πρέπει να τα «σκάσουν» γερά αν θέλουν τον Αλόνσο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/2/2024 11:03
Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην προπονητική πιάτσα είναι αυτό του Τσάμπι Αλόνσο, του ανθρώπου που οδηγεί τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της «εκθρονίζοντας» ταυτόχρονα τη Μπάγερν Μονάχου ύστερα από 11 χρόνια.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι η ομάδα του είναι ακόμα αήττητη φέτος στη Bundesliga, έχει κάνει ουκ ολίγα ευρωπαϊκά κλαμπ της ελίτ να τον «ορέγονται», με τις Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα να είναι μερικές εξ αυτών από τη στιγμή που οι πάγκοι τους θα «αδειάσουν» το προσεχές καλοκαίρι.

Έτσι σύμφωνα με το γαλλικό μέσο RMC, το οποίο στο ρεπορτάζ του βλέπει κυρίως τη Λίβερπουλ και τη Μπάγερν ως πιο πιθανούς διεκδικητές του Ισπανού προπονητή, το ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν στη Λεβερκούζεν προκειμένου να τον κάνουν από τη φετινή χρονιά δικό τους, κυμαίνεται ανάμεσα στα 15 και τα 25 εκατομμύρια ευρώ, καθότι το συμβόλαιό του με τις «Ασπιρίνες» εκπνέει σε 2 χρόνια.

Σε διαφορετική περίπτωση, το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως όποια ομάδα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της θα πρέπει να περιμένει αναγκαστικά μέχρι το 2025, όταν και θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς του, η οποία έχει οριστεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.