Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογκμπά: «Η ετυμηγορία είναι εσφαλμένη, θα ασκήσω έφεση στο CAS»

Πογκμπά: «Η ετυμηγορία είναι εσφαλμένη, θα ασκήσω έφεση στο CAS»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/2/2024 18:50
Ο Πολ Πογκμπά έκανε επίσημη δήλωση μετά τα τέσσερα χρόνια αποκλεισμού λόγω ντόπινγκ εκφράζοντας την πεποίθηση του για εσφαλμένη ετυμηγορία και αποκάλυψε πως θα προσφύγει στο CAS.

Με τέσσερα χρόνια αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο τιμωρήθηκε ο Πολ Πογκμπά καθώς είχε βρεθεί θετικός στην τεστοστερόνη στις 11 Σεπτεμβρίου 2023 μετά από ένα παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ουντινέζε.

Οι δικηγόροι του Πογκμπά ήλπιζαν σε μία ηπιότερη ποινή, τονίζοντας πως ο Γάλλος χρησιμοποίησε κατά λάθος την απαγορευμένη ουσία όμως το δικαστήριο επέβαλε τη μεγαλύτερη ποινή που θα μπορούσε να δώσει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο 31χρονος εξέφρασε τη λύπη και το σοκ του για την απόφαση, τόνισε πως θεωρεί ότι η ετυμηγορία είναι εσφαλμένη και αποκάλυψε πως θα προσφύγει στο CAS για να δικαιωθεί.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της Γιουβέντους φαίνονται διατεθειμένοι να περιμένουν την απόφαση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου προτού προχωρήσουν στη λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Σήμερα ενημερώθηκα για την απόφαση του Εθνικού Δικαστηρίου Αντι-Ντόπινγκ και πιστεύω ότι η ετυμηγορία είναι εσφαλμένη.

Είμαι λυπημένος, σοκαρισμένος και πληγωμένος που μου αφαιρέθηκαν όλα όσα έχω χτίσει στην επαγγελματική μου καριέρα.

Όταν απαλλαγώ από νομικούς περιορισμούς, η πλήρης ιστορία θα γίνει ξεκάθαρη, αλλά ποτέ δεν έχω λάβει εν γνώσει μου ή σκόπιμα συμπληρώματα που παραβιάζουν τους κανονισμούς κατά του ντόπινγκ.

Ως επαγγελματίας αθλητής δεν θα έκανα ποτέ τίποτα για να βελτιώσω την απόδοσή μου χρησιμοποιώντας απαγορευμένες ουσίες και ποτέ δεν έχω ασεβεί ή εξαπατήσει συναθλητές και οπαδούς οποιασδήποτε από τις ομάδες για τις οποίες έχω παίξει ή εναντίον.

Ως συνέπεια της απόφασης που ανακοινώθηκε σήμερα, θα ασκήσω έφεση ενώπιον του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.