Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνελήφθη στο Ντουμπάι ο Πρόμες

Συνελήφθη στο Ντουμπάι ο Πρόμες

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/3/2024 11:17
Οι αστυνομικές αρχές στο Ντουμπάι προχώρησαν στη σύλληψη του Κουίνσι Πρόμες ο οποίος βρισκόταν εκεί για την προετοιμασία της Σπαρτάκ Μόσχας ενόψει της επανέναρξης του ρωσικού πρωταθλήματος.

Ο 32χρονος Ολλανδός διεθνής που είχε καταδικαστεί πρόσφατα σε εξαετή φυλάκιση για εμπόριο κοκαΐνης, συνελήφθη στο πλαίσιο διασυνοριακού ελέγχου και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από αξιωματούχους ασφαλείας της Σπαρτάκ Μόσχας.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με την «Telegraaf», ο λόγος της σύλληψής του είναι ακόμα ασαφής και πιθανώς να μην σχετίζεται με την προαναφερθείσα υπόθεση για τα ναρκωτικά, παρότι δεν αποκλείεται.

Σημειώνεται ότι η Ολλανδία δεν έχει συνθήκη έκδοσης με τη Ρωσία, επομένως ο Πρόμες θα μπορούσε να αποφύγει τον χρόνο φυλάκισης όσο παραμένει στη χώρα αυτή. Αντίθετα, οι ολλανδικές αρχές έχουν πράγματι μια περιορισμένη συνθήκη έκδοσης με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία περιλαμβάνει και το Ντουμπάι.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πρόμες εμπλεκόταν στην υπόθεση εισαγωγής δύο παρτίδων ναρκωτικών συνολικής αξίας άνω των 75 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες κατασχέθηκαν τον Ιανουάριο του 2020 στο λιμάνι της Αμβέρσας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.