Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: Απίθανα πράγματα στο φινάλε, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη πριν ο Μπέλιγχαμ κάνει το 3-2! (video)

Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: Απίθανα πράγματα στο φινάλε, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη πριν ο Μπέλιγχαμ κάνει το 3-2! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/3/2024 00:45
Άκρως επεισοδιακό ήταν το φινάλε του παιχνιδιού ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μεστάγια» καθώς οι Μαδριλένοι σκόραραν με τον Μπέλιγχαμ στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Χιλ Μανθάνο να έχει σφυρίξει όμως την ώρα που γίνεται η σέντρα προς τον Άγγλο άσο.

Οι «μερένχες» με πρωταγωνιστή τον Βινίσιους επέστρεψαν από το 2-0, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 76' και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού πήγαν να πάρουν τη νίκη με πρωταγωνιστή τον Μπέλιγχαμ. Η Ρέαλ κέρδισε κόρνερ, ο Μόντριτς το εκτέλεσε με τους παίκτες της Βαλένθια να βγάζουν την μπάλα στα πλάγια της περιοχής.

Ο Μπραχίμ Ντίαζ πήρε την κατοχή κι έκανε τη σέντρα με τον Μπέλιγχαμ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά αλλά τον διαιτητή της αναμέτρησης να έχει σφυρίξει περίπου την ώρα που ο Ισπανός έστελνε την μπάλα μέσα στην περιοχή!

Η απόφαση αυτή έφερε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Μαδριλένων, με τους Μπέλιγχαμ και Ρούντιγκερ να αποβάλλονται μάλιστα με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά τη λήξη του παιχνιδιού!

Η Ρεάλ με αυτή την ισοπαλία έφτασε τους 66 βαθμούς, είναι στο +7 και στο +9 από τις Χιρόνα και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα οι οποίες όμως έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.