Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Υπάρχουν ανισόρροπές αποφάσεις από το VAR…» (video)

Λουτσέσκου: «Υπάρχουν ανισόρροπές αποφάσεις από το VAR…» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/3/2024 22:31
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του κόντρα στην Λαμία ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος πετώντας «καρφί» για μη σωστές αποφάσεις του VAR στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Λαμίας και προσπέρασε την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Μετά το φινάλε ο Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του ενώ άφησε αιχμές για μη σωστές αποφάσεις του VAR στο πρωτάθλημα πετώντας και «καρφί» για το Video Assistant Referee που δε λειτούργησε σε γκολ της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι εδώ θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που μπήκε στα πλει-οφ. Συγχαρητήρια στον προπονητή τους γι’ αυτή τη δουλειά. Υπήρχε φιλοδοξία από την Λαμία να κοντράρει τον ΠΑΟΚ, να βάλει όλη την ενέργεια και να πάρει αποτέλεσμα. Αμύνονταν πολύ χαμηλά. Σε τέτοιες καταστάσεις χρειάζεσαι πολύ υπομονή και στην κυκλοφορία της μπάλας. Ανοίξαμε την άμυνα τους αρκετές φορές και φτιάξαμε φάσεις. Ήμασταν άτυχοι που δεν σκοράραμε νωρίτερα αλλά τα καταφέραμε με το φανταστικό σουτ του Τάισον».

Τι κρατάει από το παιχνίδι και το γεγονός ότι προσπέρασε την ΑΕΚ στην κορυφή: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Ίσως όχι τόσο θεαματικό, ίσως κάποιες ανισόρροπες αποφάσεις από το VAR, το VAR να σταματά στη διάρκεια των αγώνων... Καταστάσεις μη σωστές. Πρέπει να παλέψουμε κόντρα σ’ όλα. Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ, είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Άρης, η Λαμία, ομάδες που έχουν πολύ καλή οργάνωση και νοοτροπία. Τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και ελπίζουμε να παιχτούν στο γήπεδο. Ερχόμαστε από ένα δύσκολο πρόγραμμα γεμάτο αγώνες, περισσότερους από τους αντιπάλους και ακολουθούν και τα ματς με τη Ντιναμό για το Κόνφερενς Λιγκ, και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.