Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σενάριο αλλαγής της ημερομηνίας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Σενάριο αλλαγής της ημερομηνίας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/3/2024 14:29
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μεταβληθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η διευκόλυνση που ζητά ο προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ, είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα επιφέρει αλλαγές στο καλεντάρι.

Ως γνωστόν, ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ζητήσει ενόψει της αναμέτρησης με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου, να αναβληθεί η 2η αγωνιστική των πλέι οφ ούτως ώστε να έχει ξεκούραστους τους παίκτες του γι’ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, με το αίτημα του 56χρονου κόουτς να φαίνεται λογικό ώστε να εγκριθεί.

Εάν συμβεί αυτό, μοιραία θα υπάρξουν αλλαγές στις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγωνιστικών των πλέι οφ, ενώ ως εκ τούτου, θα επηρεαστεί κατά πάσα πιθανότητα και η ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου, για τον οποίο υπάρχει το ενδεχόμενο να μετακινηθεί από τις 18 στις 25 Μαΐου.

Τα σενάρια αυτά και οι τροποποιήσεις που αναμένεται να λάβουν χώρα θα συζητηθούν στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής την Τετάρτη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες ανακοινώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.