Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: «Όλοι μαζί για την πρόκριση, απαιτείται μεγάλη προσοχή»

Άρης: «Όλοι μαζί για την πρόκριση, απαιτείται μεγάλη προσοχή»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/3/2024 20:36
Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τον κόσμο της ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (6/3, 19.00).

Οι «κίτρινοι» με... προίκα τη νίκη τους με 1-0 στο Αγρίνιο στο πρώτο ματς, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν σε τελικό μετά από αρκετά χρόνια και θα χρειαστούν τη στήριξη των φίλων της ομάδας που αναμένεται να σταθούν στο πλευρό των παικτών του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι του ΑΡΗ, η ομάδα μας δίνει αύριο τον πιο κρίσιμο αγώνα (μέχρι τον επόμενο) στον θεσμό του Κυπέλλου. Απομένει ένα βήμα για να προκριθούμε στον τελικό, μετά από 14 χρόνια και με τη δική σας βοήθεια θα το καταφέρουμε.

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι το Κλεάνθης Βικελίδης και η μοναδική ατμόσφαιρα που εσείς θα δημιουργήσετε θα "σπρώξει" τους παίκτες μας στην επίτευξη του στόχου. Στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει, επίσης, τη βεβαιότητα ότι θα προστατέψετε την ομάδα μας και το "σπίτι" μας. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό που θα θέσει, πιθανόν, σε κίνδυνο την έδρα μας και θα στερήσει από την ομάδα την παρουσία σας στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο νέος αθλητικός νόμος είναι αυστηρός και προβλέπει σκληρές ποινές που είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

Απαγορεύεται η χρήση και ρίψη βεγγαλικών, πυρσών, καπνογόνων, λέιζερ, καθώς και η ανάρτηση πανό με πολιτικά, θρησκευτικά, ιδεολογικά μηνύματα. Απαγορεύονται και τα πλαστικά μπουκαλάκια νερού.

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης αύριο απαιτείται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ από όλους μας γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας.

Με τη φωνή και με τον παλμό μας θα δώσουμε στους παίκτες μας την ώθηση που χρειάζονται, ώστε μαζί να "υπογράψουμε" την πρόκριση.

Το Κλεάνθης Βικελίδης θα φορέσει αύριο τα γιορτινά του. Ομάδα και κόσμος θα κάνουμε το καθήκον μας. Όλοι μαζί για την πρόκριση!

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.