Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Οι αποφάσεις της Γ.Σ - Την Παρασκευή (8/3) ο ορισμός των αγώνων στα πλέι άουτ

Super League: Οι αποφάσεις της Γ.Σ - Την Παρασκευή (8/3) ο ορισμός των αγώνων στα πλέι άουτ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/3/2024 16:27
Ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Super League που έλαβε χώρα σήμερα (6/3) με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τις αποφάσεις.

Εκτός του ορισμού του προγράμματος των πλέι οφ και της αποδοχής του αιτήματος της ΕΠΟ για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ λόγω των επικείμενων υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας στις 21 Μαρτίου κόντρα στο Καζακστάν στα μπαράζ πρόκρισης στο Euro 2024, πάρθηκε και σχετική απόφαση αναφορικά με τα πλέι άουτ.

Η έφεση εξάλλου του Βόλου για την κατοχύρωση του εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά στην ομάδα των βορείων προαστίων, θα εκδικαστεί την Παρασκευή (8/3) οπότε δεν κατέστη δυνατό να επικυρωθεί η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14 και να οριστούν οι αγώνες των πλέι άουτ και αυτό θα γίνει αμέσως μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ομόφωνα η Τακτική Γενική Συνέλευση της Super League ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις χρήσης «01/07/2022 – 30/06/2023» και απάλλαξε τα μέλη του Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «01/07/2022 – 30/06/2023».

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Ομόφωνα επικυρώθηκε η βαθμολογία κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγων. περιόδου 2023 – 24, για τις θέσεις 1 έως και 6.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την τυπική επικύρωση των θέσεων 7 έως και 14 της βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγων. περιόδου 2023 – 24, μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, σε σχέση με τον αγώνα "Κηφισιά-Βόλος", καθώς και για τον τυπικό ορισμό των αγώνων των Stoiximan Super League Playouts.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων Stoiximan Super League Playoffs (ανδρών), αγων. περιόδου 2023 – 24 και το αναλυτικό πρόγραμμα για το σύνολο των αγωνιστικών (1η έως 10η), θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League https://www.slgr.gr/el/

Ομόφωνα εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με την πλατφόρμα συλλογής δεδομένων διεθνούς οίκου, προς χρήση στους αναλυτές των τεχνικών επιτελείων των ΠΑΕ-Μελών της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε επίσης η συνεργασία με διεθνή οίκο για την καταγραφή-βιντεοσκόπηση για προπονητικούς σκοπούς (technical filming)»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.